Schermafbeelding 2017-03-09 om 15.00.33

HOME

lpgo
The International Academy for Interior Design (IVB) is een CRKBO (Centraal Register Beroepsonderwijs) erkende onderwijsinstelling.

The International Academy for Interieur Design is gecertificeerd door het CRKBO. De nadruk valt op zogenaamd ‘tweede kans onderwijs’. Dat is niet zo eenvoudig. We moeten in een zeer korte periode ambitieuze (een vereiste) mensen die wellicht eerst een ander beroep hebben uitgeoefend binnen enkele maanden omscholen tot interieurontwerpers met een grote kans van slagen in de maatschappij. Daarom is the International Academy for Interieur Design (IVB) vrijgesteld van BTW. De certificering is ook de relatie met het UWV.

Niet alleen het interieurontwerpen is onderdeel van de studie, maar ook het traject dat daarop volgt. Hoe start je een adviespraktijk, hoe benader je opdrachtgevers enz.?
Alle facetten van het interieurvak zijn onderdeel van het studietraject. Materialenkennis, ontwerpen, bouwkunde, perspectieftekenen, maquettes, presentatietechniek, inleidende winkelarchitectuur enz.
Check de onderwerpen van de studieboeken, bijna 1000 pagina’s. 
In de mondelinge opleiding komen ook nog relevante zaken als groepspresentatie, maquettes en marketing aan bod.
Dit vergt vanzelfsprekend heel veel van de cursisten. Denk goed na voordat je begint. Het kost je minimaal 250 uur om de opdrachten en studie met succes af te ronden.

Overigens is er ook een langere mondelinge dagopleiding mogelijk. Het studieprogramma van the International Academy for Interieur Design (IVB) is een zogenaamd keuzevak bij vele MBO opleidingen en kan daar ook worden afgesloten met een SOR examen. Studieplaatsen: Utrecht, Gouda, Vlissingen en Leiden. Dit onderwijssysteem is alleen geschikt voor jongere mensen die een vierjarige dagopleiding kunnen volgen.
De opleidingen worden aangestuurd en gedoceerd door
Hans Slim. Schrijver van vele interieurboeken en gastdocent bij vele Academies/scholen.
Welke opleiding past bij jou?
Wil je een op maat gesneden studieadvies? Mail je telefoonnummer en tijd waarop je gebeld wilt worden en u wordt persoonlijk gebeld door Hans Slim.
info@binnenhuisarchitectuur.nl

Check de studieonderwerpen:
Binnenhuisarchitectuur & De Basisprincipes
Binnenhuisarchitectuur, Kleur & Styling
Binnenhuisarchitectuur & Winkels

Bekijk de werkstukken: maquettes, perspectieven, moodboards en ontwerpen.

IMG_3464

DSC02703

IMG_2639

IMG_3817

opdracht 4

DSC08821

IMG_2638

Pasted Graphic


KLIK OP:
schermafbeelding-2012-06-28-om-11.52.40